Zamieszczone przez Guciek
Jakie firmy byly przez nas polecene, juz bylo.
Hint :arrow: patrz moj podpis
tyle, że dałoby się to wyregulować "optymalniej". zobaczę co wyjdzie na hamowni. jak coś satysfakcjonującego, to olewam temat i jeżdżę dalej. jak nie, to cóż... też pewnie oleję i będę jeździł dalej, bo fundusze na tjunik powoli sa mi odcinane :lol:
:lol: :wink: chociaż na wizytę w Krakowie pewnie do wiosny bym cichcem uzbierał
:lol:
no i zaczynało się trzęsienie... teraz też raz dociągnąłem do 250 (mniej więcej, bo licznik jest do 240 :lol: ) i jeszcze całkiem żwawo przyspieszał, ale też trzęsło. no i jakoś nie czuję potrzeby szybkiej jazdy - raczej Vmaxa sprawdzać nie będę...
ops: 
jak kupowałem, to zamierzenie było takie, aby były najtwardsze. nie wiem, czy to B8, czy B6... sprężyny obniżają o 3 cm. teoretycznie. może 1.4, albo 1.6 o tyle by obniżyły, ale u mnie przód poszedł w dół o jakieś 4 cm. tył o 3. niestety to utrudnia jazdę. szczególnie w zimę. zaś co do zachowania na drodze to nie ma co tu ukrywać - doskonałe. komfort został w miarę zachowany (eibachy nie są super twarde), trzymanie w zakrętach idealne, hamowanie świetne (zero skoków).
Teoretycznie na skrzyni od TDI i mocy około 270-300PS dałoby się osiągnąć jakieś 270 km/h (realne) :twisted:
Teoretycznie na skrzyni od TDI i mocy około 270-300PS dałoby się osiągnąć jakieś 270 km/h (realne) :twisted:
ile mozesz miec jak myslisz?
ile mozesz miec jak myslisz?
Komentarz